Våre ansatte

Marit Østby Sandsbraaten

Daglig leder / Senior Rådgiver

+47 918 87 803

✉ marit@hurd.no

Marit er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor. Hun har nærmere 30 års erfaring med regnskap, skatt, merverdiavgift, selskapstransaksjoner mm for små og mellomstore bedrifter, først som revisor og deretter som autorisert regnskapsfører. Marit har vært daglig leder i Hurd siden 2011.

Gunvor Kvarving

Økonomikonsulent / Senior rådgiver

+47 952 99 127

gunvor@hurd.no

Økonomikonsulent og senior rådgiver og en av gründerne i selskapet. Gunvor har 30 års erfaring med regnskapsføring og tilhørende tjenester, herunder management for hire. Gunvor har høy kompetanse og en etterspurt motiverende personlighet.

Sissel A. Haugnes

Autorisert Regnskapsfører / Senior rådgiver

+47 917 38 735

sissel@hurd.no

Autorisert Regnskapsfører og senior rådgiver med over 20 års erfaring. Sissel er en av gründerne i selskapet. Hun har erfaring fra mange bransjer og har ansvar for de ulike tekniske løsningene på kontoret, med særlig fokus på skybaserte løsninger.

Elin Skar Binfield

Økonomikonsulent / Rådgiver

+47 954 24 440

elin@hurd.no

Økonomikonsulent og rådgiver med mange års erfaring med regnskap for ulike selskap. Hun har blant annet bred erfaring med regnskapsføring for serveringssteder og holder resten av Hurd oppdatert på lønnsområdet.

Rune Haugnes

Økonomikonsulent

+47 976 09 344

rune@hurd.no

        Økonomikonsulent som jobber fra Averøya kontoret. Rune har mange års erfaring med regnskapsføring for selskap i ulike bransjer. I tillegg jobber han med oppsett av tekniske løsninger for våre kunder.

Sonja Hoem

Autorisert Regnskapsfører / Senior rådgiver

+47 454 62 579

sonja@hurd.no

      Autorisert Regnskapsfører og senior rådgiver med mange års erfaring. Sonja jobber innenfor mange bransjer og er i tillegg utleid som økonomiansvarlig for en våre kunder.

Karolina Jasina

Økonomikonsulent

+47 480 45 177

karolina@hurd.no

Økonomikonsulent med Master i Regnskap fra Polen. Karolina jobber med regnskapsføring for selskap innenfor de fleste bransjer og er vår superbruker på Tripletex og Power OfficeGO i tillegg til Visma Business.

Therese Andersen

Økonomikonsulent / Rådgiver

+47 940 17 433

therese@hurd.no

Økonomikonsulent og rådgiver med mange års erfaring med regnskapsføring for et bredt spekter av bla utesteder og butikker. Therese jobber i tillegg med dataintegrering fra ulike leverandører til Visma Business for våre kunder.

Jørn-Ove Kvinnesland

Autorisert Regnskapsfører/ Senior rådgiver

+47 940 09 582

jorn-ove@hurd.no

Autorisert Regnskapsfører og senior rådgiver med bakgrunn som statsautorisert revisor med revisjonserfaring. Jørn-Ove jobber med selskap i mange bransjer og trives godt med årsoppgjør og skattemeldinger.

Monica Reigstad

Økonomikonsulent

+47 940 05 808

monica@hurd.no

Økonomikonsulent med spennende bakgrunn som daglig leder og økonomiansvarlig for bedrifter innen konsertscene, avisproduksjon og kreative yrker. Monica er også glad i budsjetter.

    Hurd Økonomi & Regnskap AS

    Biskop Gunnerus Gate 2,

    0155 Oslo, Norge

    952 05 000

    firmapost@hurd.no