Våre ansatte

Marit Østby Sandsbraaten

Daglig leder / Senior Rådgiver

+47 918 87 803

✉ marit@hurd.no

Marit er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor. Hun har nærmere 30 års erfaring med regnskap, skatt, merverdiavgift, selskapstransaksjoner mm for små og mellomstore bedrifter, først som revisor og deretter som autorisert regnskapsfører. Marit har vært daglig leder i Hurd siden 2011.

Gunvor Kvarving

Økonomikonsulent / Senior rådgiver

+47 952 99 127

gunvor@hurd.no

Økonomikonsulent og senior rådgiver og en av gründerne i selskapet. Gunvor har 30 års erfaring med regnskapsføring og tilhørende tjenester, herunder management for hire. Gunvor har høy kompetanse og en etterspurt motiverende personlighet.

Sissel A. Haugnes

Statsautorisert Regnskapsfører / Senior rådgiver

+47 917 38 735

sissel@hurd.no

Autorisert Regnskapsfører og senior rådgiver med over 20 års erfaring. Sissel er en av gründerne i selskapet. Hun har erfaring fra mange bransjer og har ansvar for de ulike tekniske løsningene på kontoret, med særlig fokus på skybaserte løsninger.

Elin Skar Binfield

Økonomikonsulent / Rådgiver

+47 954 24 440

elin@hurd.no

Økonomikonsulent og rådgiver med mange års erfaring med regnskap for ulike selskap. Hun har blant annet bred erfaring med regnskapsføring for serveringssteder og holder resten av Hurd oppdatert på lønnsområdet.

Rune Haugnes

Økonomikonsulent

+47 976 09 344

rune@hurd.no

        Økonomikonsulent som jobber fra Averøya kontoret. Rune har mange års erfaring med regnskapsføring for selskap i ulike bransjer. I tillegg jobber han med oppsett av tekniske løsninger for våre kunder.

Sonja Hoem

Statsautorisert Regnskapsfører / Senior rådgiver

+47 454 62 579

sonja@hurd.no

      Autorisert Regnskapsfører og senior rådgiver med mange års erfaring. Sonja jobber innenfor mange bransjer og er i tillegg utleid som økonomiansvarlig for en våre kunder.

Jørn-Ove Kvinnesland

Statsautorisert Regnskapsfører / Senior rådgiver

+47 940 09 582

jorn-ove@hurd.no

Autorisert Regnskapsfører og senior rådgiver med bakgrunn som statsautorisert revisor med revisjonserfaring. Jørn-Ove jobber med selskap i mange bransjer og trives godt med årsoppgjør og skattemeldinger.

Maqsood Ahmed

Økonomikonsulent

+ 47 400 52 108

maqsood@hurd.no

Maqsood har jobbet i regnskapsbransjen i 7 år. Han har erfaring med regnskapsføring for små og mellomstore selskaper innenfor mange ulike bransjer. Maqsood har også erfaring med årsregnskap og skattemeldinger. Han trives godt i jobben som økonomikonsulent. Maqsood har en mastergrad innenfor HR og IT fra Pakistan.

Zaina Aljumaily

Økonomikonsulent

+47 480 45 177

zaina@hurd.no

Zaina har jobbet som økonomikonsulent siden 2016. Hun har erfaring med regnskapsføring for både små og store bedrifter. Zaina har også noe erfaring med skattemeldinger og årsregnskap.

    Hurd Økonomi & Regnskap AS

    Biskop Gunnerus Gate 2,

    0155 Oslo, Norge

    952 05 000

    firmapost@hurd.no